Sony Ericsson Z770i saapui testiin

Z770i e 1 

Yhdessä W890i -mallin kanssa minulle saapui testiin myös Sony Ericssonin Z770i -simpukkapuhelin. Päätin informoida asiasta vasta nyt, koska olen saanut W890i arvostelun lähes päätökseen. Se vaatii vielä pientä viilausta, mutta uskon saavani sen valmiiksi tällä viikolla.

Z770i edustaa Sony Ericssonin uutta sukupolvea ja puhelin saapui vasta täällä Suomessakin kauppojen hyllyille. Sony Ericsson on keskittynyt uudessa simpukassa muotoiluun ja nopeisiin datayhteyksiin, joka on varmistettu lisäämällä Z770i -simpukkaan HSDPA.

Z770i e 2 

Puhelin on varustettu myös 2.2 tuuman näytöllä, joka toistaa 262 144 väriä. Kannen päällä on yksivärinen näyttö, josta näkee muun muassa kellonajan, akun tason, kuuluvuuden määrän ja mikä profiili on käytössä.

Kameraakaan ei ole unohdettu, vaan Z770i -mallista löytyy 2 megapikselin kamera. Siitä löytyy myös bluetooth, FM-radio ja M2-muistikorttipaikka.

Sony Ericsson Z770i perustuu uuteen A200 -käyttöliittymään. 

Jätä alle kommentti, jos haluat, että arvostelussa käsitellään jotain tiettyä asiaa.