Emporia Life Plus – Seniorikännykkä

Emporia Life Plus

Seniorikännykät ovat selkeästi tulleet jäädäkseen ja Emporia julkaiseekin nyt jo toisen Life-sarjan puhelimen, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille. Edellistä mallia myytiin 250 000 kappaletta ja sen suuren suosion johdosta Emporia nyt esittelee uuden Life Plus -mallin.

Emporia Life Plus -mallin kuori on tehty alumiinista ja se painaa vain 138 grammaa. Ulkoisesti puhelin muistuttaa hyvin paljon edeltäjäänsä. Siitä löytyy vain tarvittavat näppäimet ja niistä on pyritty tekemään tarpeeksi isot, jotta puhelinta olisi helppo käyttää.

Puhelimen kehityksessä on otettu huomioon myös huono kuulo, jota varten Life Plus -mallissa on kiinnitetty huomiota kaiuttimen äänenvoimakkuuteen. Huono näköisiä varten puhelimen näppäimet ovat suuret ja näytössä käytettävät fontit tarpeeksi isoja.

Edellisen mallin tapaan Life Plus on varustettu hätäpainikkeella. Painamalla hätäpainiketta puhelin ottaa automaattisesti yhteyden ennalta määriteltyihin enintään viiteen numeroon alkaen ensimmäisestä. Puhelin jatkaa niin kauan, että joku numeroista vastaa.

Valmistaja lupaa Emporia Life Plus -puhelimelle 250 tunnin valmiusajan ja 180 minuuttia puheaikaa. Puhelin on kooltaan 112 x 58 x 18 mm ja painaa 138 grammaa.

Lähde: emporialifeplus

4 kommenttia

 1. Mulla on Emporia Life kännykkä.
  Näppäimet ovat selkeät.
  Näytön taustaväri ei heikkonäköisen käyttäjän kannalta ole onnistunut.
  Odotan tilaisuutta tutustua uuteen
  Emporia Life Plus kännykkään.

  Ari Harjula

 2. Onko taustaväri liian heikko vai onko oranssi vain huono valinta?

  Voisi olla ihan mielenkiintoista saada yksi tällainen testiin…

 3. Taustaväri on heikko ja konrasti pehmeä.
  Sininen pohja tuntuisi paremmallta.(mutu)
  Mun radioni näytössä on vaidettavat taustavärit.
  Olen testannut monia värejä. Orannssikin
  toimii, mutta valoa tarvitaan enemmän.
  Emporian näytön ongelmat voivat johtua liian pienestä akusta.

  Ari

Kommentointi on suljettu!