BenQ esitteli C36 -musiikkipuhelimen

BenQ C36 

BenQ on esitellyt uuden C36 -musiikkipuhelimen, joka tarjoaa musiikkisoittimen lisäksi myös FM-radion. Puhelin on myös varustettu musiikkisoittimen ja radion käyttöä helpottavilla näppäimillä, jotka löytyvät puhelimen yläpäästä. Näppäimet mahdollistavat pääsyn musiikkisoittimeen ja radioon yhdellä napin painalluksella.

Musiikkiominaisuuksien lisäksi puhelimesta löytyy 1.3 megapikselin kamera, GPRS, microSD-muistikorttipaikka ja 2 tuuman näyttö. Puhelin on myös varustettu eBook-lukijalla ja kuvien editointi ohjelmalla.

Uutukainen on varsin kevyt. Se painaa vain 78 grammaa. Kooltaan se on kuitenkin ihan peruspuhelimen kokoinen: 108 x 47.2 x 14.2 mm.

BenQ C36 -mallille luvataan valmiusaikaa 180 tuntia ja puheaikaa 2.4 tuntia. Kuulostaa aika vaatimattomalle. Musiikkipuhelimelta olisin kyllä odottanut enemmän.

Puhelin tulee myyntiin seuraavien kuukausien aikana.