HTC esitteli Touch Diamond -älypuhelimen

HTC Touch Diamond 

Huhu piti paikkaansa ja HTC esitteli tänään virallisesti uuden Touch Diamond -älypuhelimen. Uudessa mallissa on HTC:n mukaan keskitytty luomaan laite, jolla mobiili-internetin käyttö sujuu vaivatta. Yhtiön toimitusjohtajan mukaan mobiili-internetin käytettävyyden lisääminen on tämän vuoden yksi tärkeimmistä tavoitteista.

Videoiden perusteella, jotka löytyvät HTC:n Youtube kanavalta, Touch Diamondissa on selvästi keskitytty iPhonen tavoin hienon ja toimivan käyttöliittymään luomiseen. Videoiden perusteella siinä ollaan myös onnistuttu. Uudessa käyttöliittymässä on käytetty hyväksi muun muassa 3D:tä ja esimerkiksi musiikkialbumien selaaminen tuo ainakin minulla mieleen Applen Cover Flow -tekniikan.

HTC Touch Diamond kamera 

Uudessa HTC:ssä pyörii Windows Mobile 6.1 -käyttöjärjestelmä. Se on nelitaajuuspuhelin ja siitä löytyy muun muassa HSDPA 7.2 Mbit/s, WiFi, bluetooth, 2.8 tuuman VGA näyttö, 4GB muistia ja YouTube-ohjelma. Touch Diamond on myös varustettu 3.2 megapikselin automaattitarkennus kameralla ja GPS:llä. Kyseessä on siis todellinen all-in-one-laite.

Ominaisuuksista huolimatta puhelin on saatu pysymään varsin pienenä (102 mm  x 51 mm  x 11,5 mm) ja painoakin löytyy vain 110 grammaa. Esimerkiksi Applen iPhone painaa peräti 135 grammaa.

HTC Touch Diamond -mallin odotetaan tulevan myyntiin Euroopassa kesäkuussa. Hintaa ei ole vielä varmistettu. 

Lähde: PhoneMag & HTC 

3 kommenttia

  1. Harmi ettei sitä QWERTY näppistä, mistä mainittiin ensimmäisessä uutisessa, tainnut kuitenkaan olla.

  2. Totta! Puhelimesta uupuu QWERTY, joka olisi ehdottomasti ollut hyvä lisä…

  3. Noh onhan sitä Htc touch pro mikä on sama qwertyllä varustettuna hintaki on sama melkeen.

Kommentointi on suljettu!