Nokia esitteli 6122c -mallin Kiinan markkinoille

Nokia 6122cNokia on tänään esitellyt uuden S60-puhelimen, joka tulee saataville vain kiinalaisen CMCC (China Mobile Communications Corporation) operaattorin kautta. Uusi kiinalaisille suunnattu matkapuhelin muistuttaa hyvin paljon Nokia 6124 -mallia.

Nokia 6122c on S60-puhelin, joten se mahdollistaa ohjelmien ja muun sisällön lataamisen puhelimeen. Uutukainen pystyy myös pyörittämään useita ohjelmia yhtä aikaa, joka mahdollistaa esimerkiksi musiikinkuuntelun ja netin selaamisen samaan aikaan.

Ominaisuuksiltaan 6122c sijoittuu keskikastiin. Siitä löytyy muun muassa 2 tuuman näyttö, musiikkisoitin, FM-radio ja microSD-muistikorttipaikka. Kuvaaminen onnistuu puhelimen 2 megapikselin kameralla, joka on varustettu salamalla ja panoraama-ominaisuudella.