16100 numeropalvelu Suomen halvin?

16100 palvelu 

Itse käytän niin vähän numeropalveluita, että en ole niiden hinnoitteluista kovinkaan hyvin perillä. Ainoa mielikuva on, että ne ovat yleensä varsin kalliita. Nyt Suomen markkinoille on tullut uusitulokas, joka kehuu omaa numeropalveluaan Suomen halvimmaksi.

Uusi 16100 palvelu tarjoaa tekstiviestillä toimivan numeropalvelun, jolla on mahdollista hakea kaikkia Suomen julkisia koti-, yritys- ja matkapuhelinnumeroita. Yhden numeron hakeminen palvelun avulla maksaa veroineen 0,60 euroa. Hintaan ei sisälly mahdoliset lisätulokset, joten ennen palvelun käyttöä kannataa harkita haun täydentämistä esimerkiksi henkilön asuinpaikkakunnalla.

Yhtiön mukaan numeropalveluiden tuottaminen on viime aikoina Suomessa keskittynyt, mistä johtuu hintojen nousu. Yhtiö lupaakin korjata tilanteen ja tarjota asiakkailleen vähintään 25 prosenttia halvempia palveluita.

Lähde: DigiToday 

2 kommenttia

  1. Pieni varoituksen sana. Käytettyäni tätä palvelua, sain seuraavan päivän jälkeen lukuisia ”call back” -puheluita, joita aikaisemmin ei ole tullut käyttämääni puhelinnumeroon. Niihin vastaaminen voi tulla kalliiksi!

  2. 16100 numeroon tekstiviestin lähettäminen ei aiheuta mitään ”call back” puheluita. Kyseessä on palvelu johon lähetät esim .puhelinnumeron ja 16100 palvelusta tulee tekstiviesti josta selviää kenen liittymä on kyseessä.

    Hintaero on aika huima, Fonectan hinta on 1,10€ ja 16100 hinta on 0,60€

Kommentointi on suljettu!