Kaarevat näytöt tekevät tuloaan

AUO näyttö 

Apple näytti muille valmistajille, kuinka luoda puhelin, jota käytettään kokonaan kosketusnäytön avulla. Sen jälkeen olemme nähneet paljon samaan ideaan pohjautuvia puhelimia ja tulemme varmasti näkemään vielä lisää. Suuret kosketusnäytöt ovat puhelinten tulevaisuus. Puhelinten muoto ja rakenne tulevatkin paljolti riippumaan tarjolla olevista näytöistä ja niiden ohuudesta ja muista ominaisuuksista.

Yhtiö nimeltä AUO onkin esitellyt erittäin ohuen ja kaarevan LCD-näytön, joka mahdollistaisi uudenlaisten matkapuhelinten valmistuksen. Yhtiö uskoo uudenlaisen näytön tulevan esimerkiksi kelloihin.

Kaarevan näytön ohella yhtiön on myös tuomassa ultra ohuita näyttöjä, jotka ovat erityisesti suunnattu mobiililaitteisiin. Näytöt ovat kooltaan 1.9 tuumaa ja ne ovat vain 0.63 mm paksuja. Painoa löytyy vain 2.1 grammaa. Yhtiö lupaa myös uuden näytön olevan käytettävissä auringonvalossa.

Mielenkiintoista nähdä, mihin näyttöteknologiat tulevat kehittymään. On tietenkin tärkeää saada ne pieniksi, mutta myös virrankulutukseen tulisi kiinnittää huomiota.

Lähde: InfoSyncWorld