Samsung julkaisi F480 -älypuhelimen

Samsung F480 

Samsung on eilen julkaissut jälleen uuden kosketusnäyttöön nojaavan älypuhelimen, joka on mallinimeltään F480. Yhtiö kertoo uutukaisen tarjoavan täysin uuden ja jännittävän käyttöliittymän. F480:n avulla yhtiöllä on tavoitteena vahvistaa asemiaan kosketusnäytöllisissä puhelimissa.

Samsung kehuu uuden F480-mallin sisältävän uniikin käyttöliittymän, joka on suunniteltu personoitavaksi widgettien avulla. Uudessa käyttöliittymässä on myös uudenlainen valikkosysteemi ja ”drag and drop” ominaisuus, joka helpottaa ja nopeuttaa puhelimen käyttöä.

Uuden käyttöliittymän lisäksi F480 on ominaisuuksiltaan myös huippuluokkaa. Puhelin on nimittäin varustettu 5 megapikselin automaattitarkennus kameralla, FM-radiolla, microSD-muistikorttipaikalla ja HSDPA:lla. Puhelimen kosketusnäyttö on kooltaan 2.8 tuumaa ja se toistaa 262 000 väriä.

Uutuus on kooltaan 98.4 x 55 x  11.6 mm ja se painaa 100.6 grammaa. Samsung lupaa puhelimelle 250 tuntia valmiusaikaa ja 3 tuntia puheaikaa. 

Erittäin mielenkiintoinen uutuus! Samsung on julkaissut tämän kaltaisia puhelimia paljon Aasiaan, mutta nyt jotain tulee vihdoin myös Eurooppaan. Toivottavasti hinta pysyttelee maltillisella tasolla.

Lähde: AkihabaraNews

2 kommenttia

  1. Nokia taitaa jäädä taas jälkeen, aivan kuten simpukkapuhelimissa.
    Ellei jotain ässää sillä ole hihassa.

  2. Pakko kommentoida näin jälkikäteen että ei yhtään hullumpi puhelin.

Kommentointi on suljettu!