Nokia N78 saapuu kauppoihin

Nokia N78 

Nokia ilmoitti tänään, että sen uusi N78 -multimediatietokone on nyt saatavilla. Nokian mukaan uusi puhelin aloittaa uuden aikakauden yhdistelmälaitteiden historiassa. Se yhdistää liikkuvuuden edut musiikkiin, navigointiin ja valokuvaukseen ja tarjoaa tältä pohjalta uusia ominaisuuksia, kuten kuviin liitettävät paikkatiedot eli geotagit.

Ominaisuuksia Nokia N78 -mallista ei puutu. Siitä löytyy nimittäin WLAN, HSDPA ja A-GPS. Puhelin tulee vuoden navigointilisenssillä, joten käyttäjä pääsee heti nauttimaan GPS:n tarjoamista ominaisuuksista. Uutukaisen on myös varustettu 3.2 megapikselin kameralla, josta löytyy Carl Zeiss -optiikka.

Uutuutena N78 tarjoaa ensimmäisenä Nokialaisena tuen Web Runtime -teknologian mahdollistamille widget-piensovelluksille. Ne tarjoavan käyttäjille nopean tavan hakea tietoa Internetistä, kuten vaikka säätietoja.

Nokia N78 on myös ensimmäisiä puhelimia, joissa on sisäänrakennettu FM-lähetin. Yhteyden merkiksi radion näytölle ilmestyy teksti ”NOKIA” – se kertoo, että käyttäjä on oikealla taajuudella.

Yhtiö arvio Nokia N78 -mallin myyntihinnaksi 585 euroa. Uutuusmallista on tarjolla kaksi värivaihtoehtoa yhdistettynä tyylikkään mustaan: kaakaonruskea ja helmenvalkoinen.

3 kommenttia

  1. Mistä helvetistä lehdet ja blogittajat vetää tuon hintatiedon (585)? En tuollaista hintaa muista ennen tätä kauppoihintulojulkistusta lukenee ja aiemmin on puhuttu 350e ennen veroja. Nyt myynnissä olevilla kappaleilla on 450e hintalappu.

    Mainio puhelin joka tapauksessa.

  2. Hassua, koitin sitä hintaan aiemmin etsiä tuosta tiedotteesta mutten huomannut. Nyt tarkemmin katsoen sen huomasin. Taitaa joka tapauksessa olla 585 jenkkidollaria se veroton hinta. Sattuu sitä näjemmä nokiallakin.

Kommentointi on suljettu!