TeliaSonera tuo iPhonen Suomeen!

Apple iPhone TeliaSonera 

Nyt se on vihdoin virallista! TeliaSonera ilmoitti tänään tuovansa iPhonen Suomeen ja muihin Pohjoismaihin. iPhonen tulosta Suomeen on spekuloitu jo kauan ja itsekin kirjoitin vastikään artikkelin, jossa arvelen, että iPhone rantautuisi Suomeen tänä kesänä. Nyt se näyttää entistäkin todennäköisemmältä!

iPhonen saatavuuden lisääntyminen tekee Applesta entistäkin kovemman vastuksen muille matkapuhelinvalmistajille. Täytyy toki muistaa, että Euroopassa menestys ei ole ollut niin hyvää kuin Amerikassa, mutta itse ainakin uskon Applen saavuttavan varsin merkittävänkin markkinaosuuden myös Euroopan älypuhelinmarkkinoilla. 

Applen uskotaan julkaisevan seuraavan sukupolven iPhonen kesäkuun alussa pidettävässä kehittäjäkonferenssissa, joten iPhone voi hyvinkin tulla Suomessa myyntiin kesän aikana. Toivotaan, että niin käy! 

1 kommentti

  1. Harmi, että se on juuri särinä, joka alkaa myymään iphonea. Särinä, kun on oikeastaan ainoa operaattori täällä, johon en enää koske pitkällä tikullakaan.

Kommentointi on suljettu!