3G-iPhone irtoaa satasella?

iPhone käsi 

Jännitys tiivistyy, kun odotetun seuraavan sukupolven iPhonen julkaisupäivän uskotaan lähestyvän. Analyytikot uskovat uuden 3G-iPhonen julkaisun tapahtuvan ensi viikolla ja sen myyntihinnan uskotaan olevan selvästi alhaisempi kuin nykyisen version, jota myydään kytkyliittymän kera 399 euron hintaan. Kyseessä ei ole siis mikään halpa paketti. Ensin maksat 399 euroa puhelimesta ja useamman kympin kuukausimaksut päälle. UBS:n analyytikot uskovatkin, että Euroopassa operaattorit tulevat myymään uutta iPhonea jopa alle sadan euron. Hinnanalennus parantaisi iPhonen menekkiä Euroopassa varmasti.

Analyytikkojen mukaan Apple olisi myöntynyt hinnanalennuksiin, koska iPhonen menekki ei ole Euroopassa ollut Amerikan tasolla. Apple haluaakin varmistaa uuden 3G:llä varustetun iPhohen menekin Euroopassa. Täytyy toki muistaa, että iPhonen heikkoon myyntiin Euroopassa on vaikuttanut myös 3G:n puute, jonka uusi malli tulee mitä ilmeisimmin paikkaamaan.

Apple pitää suuren kehittäjäkonferenssin San Franciscossa ensi viikolla. Siellä yhtiön odotetaan julkistavan uusi iPhone. 3G-iPhonessa odotetaan olevan ainakin sisäänrakennettu GPS ja Applen odotetaan tuovan markkinoille myös 32 gigan muistilla varustetun mallin.

Lähde: Tietokone

3 kommenttia

  1. En jaksa uskoa, että ainakaan Suomessa tulis saamaan alle (tai vähä ylikään) satasen. Ite kyllä hakisin vaikka 200:lla. 🙂

  2. Kunhan saa ihan Suomalaisen kaupan hyllystä tai Suomen Apple Storesta, niin ostan vaikka 400:lla. 😀

Kommentointi on suljettu!