3G-iPhone – Sama vanha 2 megapikselin kamera, eikä GPS:ää?

iPhone 3G 

Olemme kuulleet paljon huhuja Applen tulevasta 3G-iPhonesta, jonka odotetaan sisältävän 3G:n lisäksi ainakin paremman kameran ja GPS-ominaisuuden. Nyt ilmaan on heitetty kuitenkin uusi huhu, jonka mukaan uusi iPhone voinee olla pettymys niille, jotka odottavat seuraavalta iPhonelta parempaa kameraa ja GSP:ää, koska MacScoopin luotettavan lähteen mukaan kyseisiä ominaisuuksia ei uudesta iPhonesta löydy.

MacScoopin toisen lähteen mukaan tuleva 3G-iPhone ei tule tarjoamaan merkittävää parannusta toiminta-aikaan, koska 3G-piiri kuluttaa virtaa huomattavasti enemmän, kuin EDGE. Suuremman virrankulutuksen vuoksi uusi iPhone saattaisi sisältää isomman akun ja näin ollen se voisi olla himan paksumpi, kuin nykyinen iPhone.

Mielenkiintoista. Voisiko tosiaan olla mahdollista, että tulevan iPhonen suurin uudistus olisi 3G? Itse kyllä uskon, että 3G-iPhonesta tulee löytymään paljon muitakin ominaisuuksia. Toivottavasti en ole väärässä.

Lähde: Justamp

2 kommenttia

  1. Minulle ihan sama, kunhan saavat sen Suomeen myyntiin. 🙂

  2. Kuten olen aikaisemmin jo itsekseni hiljaa todennut.
    iPhone on ylihypetetty laite.Ostajat jotka toivovat siltä hyviä laajoja erilaisia ominaisuuksia tulevat pettymään.Kannattaa ostaa symbian tai Linux pohjainen laite tai vaikka HTC.Niihin sentään on olemassa paljon erilaista softaa

Kommentointi on suljettu!