iPhone 3G ilman liittymää 499 eurolla?

iPhone 3G

Applen uusi iPhone 3G saapuu Suomessa kauppoihin 11. heinäkuuta. Suomessa iPhone 3G:tä ainakin aluksi myy TeliaSonera, joka ei ole vielä ilmoittanut puhelimen myyntihintaa, eikä kytkyliittymien kuukausimaksuja. Nyt Euroopan hintatasosta on kuitenkin saatu jotain vihiä, kun Vodafone on ilmoittanut myyvänsä iPhone 3G:tä ilman liittymää 499 euron hintaan.

Lähde: EngadgetMobile

12 kommenttia

 1. Ja tama siis tarkoittaa etta puhelinta voi kayttaa milla liittymalla tahansa ja puhelimella on taysi takuu kunhan sita ei jailbreakkaa?(tai voihan sen mutta palauttaa vaan huoltoa varten)
  Sonera ei ole ilmoittanut mitaan mutta onko yleensa mahdollista saada suomessa ilman liittymaa?

 2. Varmaahan tietoa ei ole, mutta käsittääkseni Suomen laki vaatii, että puhelin saatava ostaa myös ilman kytkyliittymää.

  Täytynee vain odottaa TeliaSoneran virallista ilmoitusta…

 3. Se menee niin, että kytkyliittymä on saatava myös ilman kytkykännykkää.

 4. Ei, laissa ei lue että päätelaitetta tarvitsisi saada ilman kytkyä. Vain liittymä pitää saada ilman kytkyä. Valitettavasti.

 5. Kiitos korjauksesta 🙂 Toivotaan nyt kuitenkin, että iPhone 3G on Suomessakin mahdollista ostaa ilman liittymään.

 6. Luulen, että tulee ilman kytkyä. Innokkaimmilta vain lypsetään rahat näillä kytkyillä 😀

 7. Itse ainakin odotan ensimmaisen viikon etta miten puhelin toimii ja mita mielta puhelimesta yleisesti ollaan. Ja tietenkin etta keksiiko joku keinon saada puhelimen $199 hintaan ilman kytkya. (Luultavasti ei :roll:)

 8. Jossain muuten luki, että Applella olisi ongelmia saada joitain komponentteja, joten operaattoreilla olisi alkuun yksinoikeus myydä iPhonea, ja parin viikon päästä se tulisi normaalina, ilman kytkyä. 🙂

 9. ^Toivottavasti loydat linkin jostakin mika vahvistaisi tuon. Mutta aivan heti en kumminkaan osta joten eipa haittaa jos nyt PARI viikkoa viipyy.

Kommentointi on suljettu!