Nokia esitteli E71- ja E66 -multimediatietokoneet

E71 ja E66 

Nokia on vihdoin tänään virallisesti esitellyt uudet Eseries-laitteet. Nokia mainostaa uusia mallejaan sulavalinjaisiksi ja tyylikkäiksi multimediatietokoneiksi, jotka on optimoitu sähköpostin käyttöä varten. Nokia E71 ja E66 saapuvat kauppoihin heinäkuussa. Molempien mallien arvioitu veroton myyntihinta on 350 euroa.

Nokialta kommentoidaan uusi mallien sopivan ihmisille, joille liikkuvuus on olennainen osa elämää ja jotka haluavat päästä sähköpostiinsa helposti ja nopeasti sekä työssä että vapaalla. Käyttäjien toivomuksesta myös kalenteriin ja yhteystietoihin pääsee näissä uutuusmalleissa yhdellä näppäimen painalluksella.

Sähköpostin ja henkilökohtaisen tiedon hallinnan lisäksi Nokia E71- ja Nokia E66 -mallit tukevat lukuisia tehokäyttäjien kaipaamia palveluja, kuten Ovi-palvelukokonaisuuteen kuuluvaa musiikkikauppaa, medianjakopalvelua ja A-GPS-ominaisuuden täydentämää kartta- ja navigaatiosovellusta. 

Nokia E71  

Uusi Nokia E71 -malli tarjoaa täydellisen QWERTY-näppäimistön. Uutukaisen pinta on ruostumattomasta teräksestä ja sen muihin ominaisuuksiin kuuluu 3G, HSPDA ja WLAN. E71:ssä on myös musiikkisoitin, jopa kahdeksan gigatavun verran muistia erillisenä myytävällä muistikortilla sekä automaattitarkennuksella varustettu 3,2 megapikselin kamera.

Nokia E66 

E66 on sen sijaan liukukansipuhelin, joka on Nokian mukaan hienostuneen tyylikäs työväline, jonka laadukasta vaikutelmaa korostavat ruostumattomasta teräksestä valmistetut tehosteet ja pehmeästi toimiva liukukansimekanismi. E66 -laitteessa on samat keskeiset omaisuudet kuin Nokia E71 -mallissa, kuten monipuoliset kalenteritoiminnot, yhteystiedot ja muokattava näytön päänäkymä, josta käyttäjä voi luoda erilaisia näkymiä pikakuvakkeineen esimerkiksi työ- ja yksityiskäyttöön. Puhelimesta löytyy siis muun muassa 3G, HSPDA, WLAN ja automaattitarkennuksella varustettu 3,2 megapikselin kamera. 

2 kommenttia

  1. olipas kamalan näköinen muotoilu noissa Nokialaisissa…mutta niinhän niissä nykyään kaikissa tahtoo olla. en enää ikinä aio käyttää Nokian luureja.

  2. Vähän huonot kuvat, oikeasti ovat paljon nätimpiä. Sen sijaan se, mitä ruudulla näkyy kaipaisi aika lailla kaunistamista.

Kommentointi on suljettu!