Sony Ericsson F305 -pelipuhelin julkaistiin tänään

Sony Ericsson F305 pelipuhelin 

Sony Ericsson piti tänään odotetusti julkaisutilaisuuden, jossa yhtiö ilmoitti tuovansa markkinoille muun muassa uuden C905-kamerapuhelimen. Sony Ericsson julkaisi odotusten mukaisesti myös uuden pelipuhelimen, joka kuuluu uuteen F-sarjaan. Uusi F305 on varustettu ominaisuuksilla, joilla pyritään tekemään mobiilipelaamisesta hauskaa ja viihdyttävää. Puhelin on muun muassa varustettu kiihtyvyysanturilla ja esimerkiksi Bowling-pelissä keilaaminen onnistuu puhelinta heilauttamalla. Ominaisuudet tuovat ainakin minulle mieleen Nintendon suositun Wii-pelikonsolin, joka on onnistunut saavuttamaan paljon uusia pelaajia.

Sony Ericssonin puhelimet ovat ennenkin sisältäneet kiihtyvyysanturin. F305-pelipuhelimen kohdalla se on vain valjastettu eri käyttötarkoitukseen, kertoo Sven Totté Sony Ericssonilta.

Peliominaisuuksien lisäksi Sony Ericsson F305:stä löytyy paljon muutakin. Uutukainen on varustettu nimittäin muun muassa kahden tuuman näytöllä, kahden megapikselin kameralla ja Bluetoothilla.

Sony Ericsson F305 pelipuhelin 

Sony Ericsson F305:stä löytyy kolme peliä, jotka hyödyntävät uutta pelitapaa: Bowling, Bass fishing ja Jockey.

F305 on kooltaan 96 x 47 x 14.6 mm ja se painaa 97.5 grammaa. Uutukainen saapuu kauppoihin tämän vuoden kolmannen neljänneksen aikana. 

Erittäin mielenkiintoista nähdä, kuinka Sony Ericssonin uusi puhelin tulee pärjäämään. Wii on osoittanut, että tämänkaltainen pelaaminen kiinnostaa, joten mahdollisuuksia menestymiseen on. 

6 kommenttia

  1. Itekkin aattelin tollasta hankkii. Mietin vaa että kumpaa väriä. Valkone ois makeempi mut likaantuis, mustakin tosi siistui ja käytännöllisempi. ois kiva saada teijjänki mielepiteet.

  2. Aion hankkia heti kun tulee myyntiin, ja valkoinen.

  3. ostin jo ja on aivan ihana ostin 3 kuukautta sitten ulkomailta kun tunnen maahan tuojan

Kommentointi on suljettu!