Sony Ericsson julkaisi C905-kamerapuhelimen

C905

Sony Ericsson on tänään julkaissut yhtiön ensimmäisen 8.1 megapikselin kamerapuhelimen, joka kantaa nimeä C905. Uutukainen ottaa paikkansa Sony Ericssonin parhaan kamerapuhelimena tarjoamalla enemmän megapikseleitä ja uusia, kuvaamista helpottavia ominaisuuksia.

Sony Ericsson mainostaa uuden mallin yltävän digitaalikameroiden tasolle. Uutukainen tarjoaakin paljon tavallisista digipokkareista tuttuja ominaisuuksia, kuten automaattitarkennuksen, kuvanvakaimen ja kasvojentunnistustekniikan. Sony Ericsson C905 -kamerapuhelimesta löytyy luonnollisesti myös Xenon-salama.

Kameran lisäksi Sony Ericssonin uusi lippulaiva tarjoaa täyden paketin ominaisuuksia. C905:stä löytyy nimittäin muun muassa A-GPS, WiFi, Bluetooth ja HSDPA. Puhelimesta löytyy myös tuki DLNA-standardille, joka mahdollistaa C905:en liittämisen langattomasti muihin laitteisiin WiFi-yhteyden kautta. 

C905

Sony Ericsson C905 tulee saataville kolmella eri värillä: Night Black, Ice Silver ja Copper Cold. Puhelin on kooltaan 104.0 x 49.0 x 18.0 mm ja se painaa 136 grammaa. Uutukainen on siis varsin kookas ja painava, mutta niinhän on myös esimerkiksi Nokian N96 -mallikin.

Sony Ericsson C905 saapuu kauppoihin loppuvuodesta.