Garmin Nuvifone vaikuttaa mielenkiintoiselta

Garmin Nuvifone 

Laptop Mag on julkaissut mielenkiintoisen artikkelin Garminin tulevasta Nuvifone-matkapuhelimesta. Puhelin on edelleen prototyppiasteella ja siitä puuttuu esimerkiksi GPS ja Internetyhteys, mutta Laptop Mag luonnehtii Nuvifonea silti erittäin mielenkiintoiseksi laitteeksi. Kehuja saa erityisesti uutukaisen käyttöliittymä, joka vaikuttaa omaankin silmään varsin selkeältä ja helppokäyttöiseltä. Myös puhelimen QWERTY-näppäimistö, joka muistuttaa paljon iPhonen vastaavaa, saa kehuja.

Nuvifone on tällä hetkellä vielä varsin keskeneräinen, mutta Laptop Magin julkaisema video uutukaisesta osoittaa, että puhelimen käyttöliittymä vaikuttaa jo varsin nopealta. Kaikkia ominaisuuksia, kuten GPS:ää, kameraa ja musiikkisoitinta ei vielä päästy testaamaan.

Myyntiin tulevasta versiosta tulee löytymään muun muassa 3.5 tuuman kosketusnäyttö, Bluetooth, 3 megapikselin kamera ja HSDPA. Puhelimessa kehutaan myös olevan ”PC-like” nettiselain. Mitä ikinä se sitten tarkoittaakin?

Garmin Nuvifone vaikuttaa kieltämättä mielenkiintoiselta. Odotan innolla, kuinka tämä projekti etenee.