Juhannustauolta takaisin hommiin!

Juhannus oli ja meni. Toivottavasti keskikesänjuhla sujui mukavissa ja rauhaisissa merkeissä. Nyt onkin sitten tarkoitus palata muutaman päivän hiljaisuuden jälkeen takaisin uutisten pariin. Mobiiliblogi tulee näin kesälläkin tarjoamaan matkapuhelinuutisia tasaiseen tahtiin, joten pysykää linjoilla!

RSS on hyvä ja helppo tapa seurata muun muassa MobiiliBlogin uutisointia. Sen avulla uutiset saa kätevästi, vaikka mökille matkapuhelimeen. Jos et ole vielä MobiiliBlogin RSS-syötettä tilannut, niin tee se nyt ja auta meitä rikkomaa 100 RSS-syötteen tilaajan raja.

MobiiliBlogi on lyhyen, mutta aktiivisen olemassaolonsa aika kasvanut varsin mukavasti. Tällä hetkellä sivusto kerää päivittäin keskimäärin 180 uniikkia kävijää. Luku on pieni, mutta suunta on hyvä. RSS-syötteen tilaajien määrä keikkuu siellä 80 paikkeilla, joten 100 tilaajan raja menee toivottavasti pian rikki.

Tällä hetkellä pidän pientä taukoa arvosteluista. Niitä on näillä näkymin tarjolla lisää loppukesästä.

Kiitos kaikille lukijoille! Jatkakaa sivustolla vierailua. Hyvää kesän jatkoa!