Nokia julkaisi Supernova-tuotesarjan: 7610, 7510, 7310 ja 7210

Nokia Supernova-tuotesarja 

Nokia on tänään julkaissut uuden Supernova-tuotesarjan, joka koostuu neljästä puhelimesta: 7610, 7510, 7310 ja 7210. Yhtiön mukaan uusi tuotesarja antaa käyttäjille mahdollisuuden ilmaista omaa tyylitajuaan monin eri tavoin. Tänään julkistettu tuotesarja tarjoaa runsaasti ilmaisunvaraa. Käyttäjä voi yksilöidä laitteen mieleisekseen kiehtovilla väri- ja design-kuorilla. 

Nokia on hakenut Supernova-mallistolla rohkeampaa tyyliä. Yhtiöllä on ollu tavoitteena luoda sarja, jonka puhelimet täydentävät käyttäjän tyyliä samaan tapaan kuten viimeisimmän muodin mukainen käsilaukku tai huipputyylikkäät aurinkolasit. Uutuuslaitteet on suunniteltu tyylitietoisille naisille ja miehille, joille hyvät yhteydet ovat tärkeitä ajasta ja paikasta riippumatta. 

Nokia 7610 Supernova 

Nokia 7610 Supernova 

7610 Supernova on liukukansipuhelin, jonka voi helposti personoida valmiiden Xpress-on-värikuorien avulla. Uutukaisen muotoilussa on pyritty ottamaan huomioon pehmeät linjat ja tyylikäs olemus. Puhelin on varustettu uudella Theme Colorizer -ominaisuudella, jonka ansiosta käyttäjät voivat luoda väriteemoja minkä tahansa värin pohjalta käyttämällä tätä sävyä taustakuvassa ja näppäimistön taustavalossa.

Uutukaisen ominaisuuksiin kuuluu 3.2 megapikselin kamera, salama, TV-out-liitäntä, FM-radio ja MP3-soitin. Nokia 7610 Supernova on myös varustettu erillisillä musiikkinäppäimillä, jotka helpottavat musiikkisoittimen käyttämistä.

Nokia 7610 Supernova saapuu markkinoille tämän vuoden kolmannen neljänneksen aikana. 

Nokia 7510 Supernova 

Nokia 7510 Supernova 

7510 Supernova on uuden sarjan toistaiseksi ainut simpukkapuhelin, jonka ominaisuuksiin kuuluu napin painalluksella avautuva kansi. Myös tämä uutukainen voidaan personoida vaihtokuorilla. Puhelimen tyyliä täydentää taianomaiset valotehosteet: muistutusvalo ja huomaamaton näyttö, joka herää eloon aina tarvittaessa. 

Nokia 7510 Supernova -mallin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa 2 megapikselin kamera, salama, 2.2 tuuman näyttö ja 512 megatavun microSD-muistikortti. Uutukainen on myös varustettu uudella nettiselaimella, jonka kehutaan olevan käyttäjäystävällinen ja takaavan helpot yhteydet Nokia Search -hakupalveluun, Share on OVI -mediajakopalveluun ja Flickr-yhteisöön.

Puhelimesta löytyy myös musiikkiominaisuuksia, joihin kuuluu FM-radio, MP3-soitin ja Nokia Music PC Client -käyttöliittymä, joka tarjoaa yhteyden Nokia Music Store -musiikkikauppaan. 7610 Supernova tarjoaa myös suoran linkin YouTube-palveluun, mahdollisuuden käyttää maksutonta Nokia Maps 1.2 -karttapalvelua reittien määrittämiseen ja paikallishakujen tekemiseen, A-GPS-tuki ja Nokia WidSets -sovellus.

Nokia 7510 Supernova saapuu markkinoille vuoden 2008 viimeisellä neljänneksellä.

Nokia 7310 Supernova 

Nokia 7310 Supernova 

7310 Supernova on ohut ja sulavalinjainen uutuus, jonka piirteisiin kuuluvat Xpress-on-vaihtokuoret, joiden pintaa koristavat näyttävät kolmiulotteiset kuviot. Puhelimen ominaisuuksia ovat 2 megapikselin kamera, TV-out-liitäntä, FM-radio ja MP3-soitin. Nokia 7310 Supernova on myös varustettu pikaviestisovelluksella ja esiasennetuilla televisiopeleillä.

Nokia 7310 Supernova saapuu kauppoihin vuoden 2008 toisella neljänneksellä.

Nokia 7210 Supernova 

Nokia 7210 Supernova

7210 Supernova on hienostunut ja ohueksi muotoiltu matkapuhelin, joka on saatavilla vaaleanpunaisena ja sinisenä. Uutukainen on hyvä valinta trenditietoiselle käyttäjälle, joka kaipaa yksinkertaisen toimivaa tyylikkyyttä.

Puhelimen ominaisuuksiin kuuluu muistikorttipaikka, 2 megapikselin kamera ja yhteys Flickr-yhteisöpalveluun, joka mahdollistaa kuvien jakamisen yhdellä näppäimen painalluksella.

Puhelin saapuu kauppoihin vuoden 2008 kolmannella neljänneksellä.