Sony PSP -puhelin tulossa, mutta ilman Sony Ericssonia?

PSP-phone 

Huhut PSP-puhelimen ympärillä ovat käyneet kuumana jo pidemmän aikaa. Asiaa ei ole helpottanut Sonyn lausunnot, joissa on välillä kielletty ja toisinaan myönnetty PSP-puhelimen kehitys. Yleisesti on oletettu, että jos jonkinlainen Playstation-puhelin markkinoille tulee, niin se tehdään luonnollisesti yhdessä Sony Ericssonin kanssa. Sony Ericssonillahan on jo käytössään Sonyn CyberShot ja Walkman brändit, joten Playstation tai PSP olisi luonnollinen jatke tälle yhteistyölle.

Nyt PSP-puhelimesta leviää kuitenkin uusi huhu, jonka mukaan Sonyn uusi pelipuhelin tulisi markkinoille jouluna 2009, mutta ilman Sony Ericssonia. Kuulostaa hieman omituiselta, mutta yhtiön sisältä kuuluu huhuja, jonka mukaan Sony ei tule koskaan antamaan Playstation brändiä Sony Ericssonin käyttöön.

Tarkemmin ajateltuna huhua tukee se että Sony Ericsson vastikään julkaisi uuden F-sarjan, joka tulee mitä ilmeisimmin keskittymään pelaamiseen, kuten F305 osoitti. Voi siis olla hyvinkin mahdollista, että Playstation brändiä ei nähdä Sony Ericssonin puhelimissa. Toivottavasti tämä on oikea ratkaisu Sonyn kannalta. Olemme nähneet, kuinka hyvin esimerkiksi Walkman-puhelimet ovat pärjänneet, joten Sony Ericsson Playstation -puhelimella olisi voinut olla hyvät mahdollisuudet pärjätä markkinoilla.

Lähde: UnwiredView 

3 kommenttia

  1. Kaikkein erikoisintahan tässä on se, ettei Sony antaisi SonyEricssonin tehdä PSP-puhelinta – luulisi, että saman firman olemassaoleva ammattitaito kännyköiden teosta kannattaisi käyttää hyväksi. Liekö siellä vähän osastojen välistä kilpailua tai välit muuten tulehtuneet?

    Sinänsähän pelipuhelimella ei hirveästi kysyntää ole, niinkuin Nokia on jo todistanut.

  2. Pelikonsolille, jossa on puhelinominaisuudet, olisi kysyntää. Puhelimelle, jolla pystyy ihan kivasti pelaamaan, ei ole, kuten Nokia on todistanut. Jos PSP-puhelimeen tulee VOIP mahdollisuus ja qwerty-näppäimistö, se haastaisi jo tosissaan monet Nokian kalliimmat mallit.

Kommentointi on suljettu!