iPhone 3G kiinnostaa MobiiliBlogin lukijoita

iPhone 3G kysely 

Tarkkasilmäisimmät ovat varmastikin huomanneet tuolla oikeassa laidassa kyselyn, jonka aiheena oli hetki sitten vielä ”Mitä mieltä olet iPhone 3G:stä?” Kyselyyn vastasi kaikkiaan 66 MobiiliBlogin lukijaa, joista peräti 42 prosenttia piti Applen uutta älypuhelinta mielenkiintoisena ja harkitsi sen ostamista. Toisaalta vain 15 prosenttia vastanneista oli varmasti ostamassa iPhone 3G:n. Huomion arvoista on kuitenkin, että lähes 60 prosenttia osoitti kiinnostusta uutta puhelinta kohtaan. Loput vastanneista eivät olleet kiinnostuneita uudesta puhelimesta ja peräti 11 prosenttia väitti ettei tiedä mikä iPhone 3G on. Kiinnostusta iPhone 3G:tä kohtaan laski muun muassa huonohko kamera.

Kysely tehtiin ennen kuin Sonera ilmoitti iPhone 3G:n myyntihinnat.