DNA ei ole kiinnostunut tuomaan iPhone 3G:tä valikoimiinsa

 

Soneran iPhone 3G pakettien hinnat osoittautuivat yllättävän suuriksi, joten päätin kysyä DNA:lta ja Elisalta, minkälaisia aikomuksia heillä on Applen uuden älypuhelimen kanssa. Elisalta vastausta en ole vielä saanut, mutta DNA:lta vastaus tuli.

DNA:lta kerrotaan, että heillä ei ole meneillään toimenpiteitä iPhonen myyntivalikoimaan hankkimiseksi. Syyksi mainitaan muun muassa laitteen vielä toistaiseksi kohtalaisen pieni kysyntä. Yhtiöstä seurataan kuitenkin iPhone 3G:n saapumista Suomeen mielenkiinnolla, koska sen uskotaan piristivät maamme älypuhelinmarkkinoita.

Toivottavasti myös Elisa vastaa kyselyyni, jotta saisimme hieman käsitystä siitä, onko iPhone 3G mahdollisesti lähiaikoina saatavilla myös muun kuin Soneran kautta. Toivottavasti Soneran yksinoikeutta ei kestä kauaa, koska kilpailu tekisi varmasti hyvää hinnoille.

3 kommenttia

  1. Jos DNA laittaisi puhelimia myyntiin kohtuuhintaan, olisin melko varmasti hommaamassa, koska $oneraan en haluaisi enään koskea pitkällä tikullakaan. Sekin, että sitten paketin puheluiden hintojen tulisi olla jossain järkevissä luvuissa, että kävisin vaihtamaan nykyisen hyvin toimivan liittymän.

  2. Joo ite kanssa ostaisin heti jos dnalta saisin!

Kommentointi on suljettu!