HTC Touch Diamond Mobile-Review:n käsittelyssä

HTC Touch Diamond

HTC esitteli uuden Windows Mobile 6.1 -käyttöjärjestelmään perustuvan älypuhelimen toukokuussa. Uutukainen on saanut paljon huomiota mediassa ja nyt Mobile-Review onkin saanut valmiiksi ensimmäisen osan HTC Touch Diamond artikkelisarjastaan. Artikkelissa käydään läpi varsin seikkaperäisesti uutukaisen rakennetta ja käyttöliittymää. Kaikkia sen ominaisuuksia ei kuitenkaan ole testattu, mutta ne tullaan käymään läpi sarjan toisessa osassa.

Mobile-Review luonnehtii HTC Touch Diamond -puhelinta erilaiseksi ja sen kerrotaan eroavan huomattavasti muista markkinoilla olevista Windows-älypuhelimista. Uutukaisella on heikkoutensa, mutta se on silti vaikuttava laite markkinoilla. 

Lue koko arvostelu: HTC Touch Diamond Part one – design and hardware