iPhone 3G:n ennakkotilaukset alkoivat

Sonera on tänään lähetellyt sähköpostia tai tekstiviestin kaikille niille, jotka ovat ilmaisseet kiinnostuksen Applen älypuhelinta kohtaan ja täyttäneet ennakkoilmoituksen Soneran nettisivulla. Tiedotteessa on puhelinnumero, jonka kautta on mahdollista tilata iPhone 3G. Tiedotteessa kehotetaan myös tekemään tilaus heti, koska uusi älypuhelin on Soneran mukaan saavuttanut suuren kysynnän, jonka vuoksi sitä ei riitä alussa kuin nopeimmille.

Ennen tilaamista kannattaa kuitenkin katsoa, kuinka paljon uusi iPhone 3G tulee kokonaisuudessaan maksamaan eri pakettien kanssa.

3 kommenttia

  1. Hmm…ja DNA ei ota myyntiin huonon kysynnän vuoksi. Nyt jokin mättää

  2. eikö tuo tullut suomeen soneran yksinoikeudella eli pakko ottaa sonera jos haluu iphonen?

  3. ”Muiden matkapuhelinvalmistajien osakekurssit notkahtivat julkistamistiedon levitessä maailmalle. iPhone kilpailee muiden valmistajien kanssa kalliiden multimediapuhelinten markkinoista, joita myytiin maailmanlaajuisesti noin 90 miljoonaa kappaletta vuonna 2006. Jobs arvioi iPhonea myytävän 10 miljoonaa kappaletta vuoden 2008 loppuun mennessä”

    Pelottava juttu tuo Iphone 😀

Kommentointi on suljettu!