Euroopan komissio hyväksyy Nokian suunnitellun NAVTEQ-kaupan

Nokia Navigation 

Nokia on tänään kertonut hyviä uutisia NAVTEQ-kaupan suhteen. Euroopan komission on nimittäin hyväksynyt Nokian suunnitellun yrityskaupan, joten yhtiöllä on nyt kaikki tarvittavat hyväksynnät ja Nokia arvioikin saavansa kaupan päätökseen seuraavan viiden arkipäivän kuluessa.

Olli-Pekka Kallasvuo kommentoi uutista iloisena. Hänen mukaansa NAVTEQilla on keskeinen osa Nokian Internet-strategiassa, koska sillä on alan paras osaaminen kartoista ja navigaatiosta, vahva asiakaskunta sekä teollisuudenalan johtava ja maantieteellisesti laajin karttainformaatio- ja teknologia-alusta.

NAVTEQin toimitusjohtaja Judson Green piti myös komission päätöstä hyvänä. Hän uskoo, että Nokian omistuksella NAVTEQ pystyy palvelemaan entistäkin paremmin asiakkaitaan.

Nyt vain jäädään sitten odottelemaan, mitä Nokia ja NAVTEQ saavat aikaiseksi. Toivottavasti jotain mielenkiintoista ja uutta.