iTunes päivittyi – App Store aukesi

Apple App Store

Apple julkaisi tänään uuden version suositusta iTunes-musiikkiohjelmasta. Uusi iTunes 7.7 on saatavilla Mac- ja Windows-koneisiin. Uuden version käyttöä vaaditaan, jos mielii käyttää iPhone 3G:tä iTunesin kanssa. Uusi versio tuo mukanaan tuen myös iPhone 2.0 -ohjelmistoversiolle, App Storelle ja MobileMe-palvelulle.

Tänään avatusta App Storesta löytyy kaikkiaan yli 500 ohjelmaa, joita luonnollisesta on tulossa myöhemmin lisää. Palvelusta on mahdollista etsiä ohjelmia nimen mukaan tai selata niitä vaikka genren perusteella. Etusivulla näkyy uusimmat ja suosituimmat ohjelmat. App Storen ohjelmat on varustettu kuvakaappauksella ja yleisimmillä tiedoilla, joten ohjelmasta saa kattavat tiedot ennen lataamista.

Tällä hetkellä palvelusta löytyy muun muassa AIM-pikaviestin, Super Monkey Ball ja mobiilibloggausta helpottava TypePad-ohjelma. Muutaman ohjelma esittelyn löydät aiemmin kirjoittamasta jutustani.

Lähde: MacRumors

4 kommenttia

  1. Nyt vain odottamaan karsimattomasti fw 2.0 virallista julkaisua. :S
    Zibri varmaankin julkaisee uuden ZiPhonen myos kohtapuoliin?

  2. Päivitin iTunes 7.7 tietokoneelleni (iBook/tiger) ja nyt soitettaessa kappaleita joiden nimessä on ä tai ö kirjain ohjelma muuntaa kirjaimet prosenteiksi!

  3. Omituista. Omalla iMacillä kaikki pelittää hyvin. Alla on tosin Leopard…

Kommentointi on suljettu!