Lukitsematon iPhone 3G maksaa Belgiassa 525 euroa

Mobistar, Belgian toiseksi suurin operaattori aloittaa iPhone 3G:n myynnin perjantaina, kuten muukin maailma. Yllättävää on kuitenkin, että yhtiö tulee myymään uutta puhelinta myös ilman minkäänlaisia lukituksia tai liittymäsopimuksia. Belgialaisilla on siis mahdollisuus saada uusi iPhone käsiinsä täysin ilman kytkypakettia. Monessa muussa maassa, kuten Suomessa, tämä ei ole mahdollista. Vapaasta iPhone 3G:stä joutuu kuitenkin pulittamaan 525 euroa tai huikeat 615 euroa, jos valitsee 16 gigan mallin. Halpaa hupi ei siis ole.

Uutisesta voisi päätellä, että on vain ajan kysymys, milloin iPhone 3G on mahdollista saada Suomessakin ilman lukituksia ja liittymäsopimuksia. Tosin, jos Suomen hinnat tulevat olemaan Belgian luokkaa, niin iPhone 3G tulee edullisemmaksi halvimman minun Sonera -liittymän kanssa, joka kustantaa kuussa 1.99 euroa.

Lähde: Reuters

3 kommenttia

  1. Vaikka joutuisikin maksamaan vähän enemmän ostamalla joltakulta muulta, niin silti pitäisin kannattavampana, kuin s$neralta hommaaminen. Jäisi ainakin 2 vuoden maksukierre pois. Toivottavasti Suomeenkin saataisiin lukitsemattomia, niin voisi kiinnostaa todella paljon.

  2. Totta Pete, mutta on kyllä ikävä nähdä, kuinka vaikeaksi ja kalliiksi tämä iPhonen ostaminen on tehty. Puhelihan käy näinkin kaupaksi ilmeisen hyvin, mutta miten hyvin se menisi, jos puhelinta saisi jokapuolella ilman lukituksia ja vielä ilman kiskuri hintaa?

  3. en ymmärrä tätä puhetta iphonen kalleudesta. nokian lippulaivat ovat satkun pari kalliimpia ja -totaalista- bulkki tavaraa verrattuna iphoneen joka on alansa kunkku. iphone on halpa vaikka sitä mieten arpoisi. jos sitä vertaa low ja mid kategoriaan niin se on sama kuin itkisi että miksi porchea ei saa ladan hinnalla.

Kommentointi on suljettu!