Mitä ohjelmia iPhone AppStoresta löytyy?

iphoneapps

Uusi iPhone 3G on kohta täällä ja niin on myös uusi AppStore, josta Applen älypuhelimen käyttäjät voivat ladata ilmaisia ja maksullisia ohjelmia omiin puhelimiinsa. AppStoren tarjonnasta on ollut aika vähän juttuja, mutta onneksi cult of mac -sivusto on julkaissut mielenkiintoisen artikkelin, jossa käydään läpi muutamia mielenkiintoisia ohjelmia iPhonelle, jotka tulevat luonnollisesti löytymään AppStoresta. Päätinkin esitellä myös MobiiliBlogin lukijoille muutaman jutussa mainitun ohjelman.

Briefcase on mainio ohjelma niille, joilla on tarvetta selata ja ladata Mac-koneessa olevia tiedostoja. Ohjelma antaa nimittäin mahdollisuuden luoda yhteyden Mac-koneeseen, jossa on Remote Login -ominaisuus päällä. Yhteyden avulla käyttäjät voivat esimerkiksi ladata PDF-tiedostoja omalta kotikoneelta iPhoneen. Ohjelma ei tule olemaan valmis ennen syyskuuta.

Mariner Calc on tarkoitettu Excel-tiedostojen avaamiseen ja muokkaamiseen. Varmasti odotettu ohjelma niiden keskuudessa, jolle Excel-tiedostot ovat tärkeitä.

Morocco on klassisen strategialautapeli Othellon käännös iPhonelle, josta löytyy myös moninpelimoodi. Moninpeli ei tapahdu verkon yli, vaan samalla iPhonella. Peliä voi myös pelata tietokonetta vastaan, jolloin vaikeustaso on mahdollista valita kolmesta vaihtoehdosta.

Tap Tap Revege on suositun Tap Tap Revolution -pelin uusi versio. Alun perin peli tehtiin toimimaan jailbreikatulla iPhonella, mutta sen alkuperäinen kehittäjä myi pelin Tapulous yhtiölle, joka kehittää nyt uutta Revenge-versiota.

Siinä oli pikakatsaus muutamaan AppStoresta löytyvään iPhone ohjelmaan. Lisää mielenkiintoisia ohjelmia löydät alkuperäisestä artikkelista, joka löytyy täältä.