iPhone 3G:n näyttöjen laaduissa ongelmia?

Apple-foorumeilla on alkanut levitä ikävää tietoa uuden iPhone 3G:n näytön laatua koskevista ongelmista. Useat käyttäjä ovat valittaneet uuden iPhonen näytön olevan huomattavasti kellertävämpi kuin ensimmäisen sukupolven iPhonen näyttö. Toisaalta, osa on myös kommentoinut, että näyttö on todellakin kellertävä, mutta eroa ei huomaa ilman laitteiden vertailua vierekkäin.

Nettiin on asian noustua pinnalle levinnyt uusia vertailukuvia, joista jokainen voi itse päätellä, onko uuden iPhonen näyttö huonompi, vai kenties parempi, kuten osa käyttäjistä on esimerkiksi MacRumors-foorumilla asiaa kommentoinut.

Voit lukea näyttö koskevista ongelmista myös suomalaiselta Hopeinen Omena -foorumilta.

Mielenkiintoista nähdä, miten Apple tulee reagoimaan tilanteeseen, jos valituksia näyttöjen keltaisuudesta tulee paljon. Aikovatko he vaihtaa näytöt mukisematta vai onko kyseessä vain ominaisuus, jolle ei voi mitään?

Kuvissa iPhone 3G on vasemmalla puolella.

Lähde: MacRumors

3 kommenttia

  1. Pakkohan sen on olla keltainen jos kerran koko laite on täynnä sitä itseään… Enkä myöskään ihmettelisi jos jossain vaiheessa valikoimista löytyy myös ruskeanäyttöisiä versioita.

  2. Toiset tykkää lämpimästä väriavaruudesta ja toinen kylmemmästä. Harmi ettei itse voi tuohon vaikuttaa.

  3. Vai onko vika sittenkin 1gen versiossa, jonka näyttö selvästi sinertää? Hyvä, että tuo vika on nyt korvattu lämpimällä sävyllä. 🙂

Kommentointi on suljettu!