Samsungin 8 megapikselin kamerapuhelin vuoti nettiin

Vaikuttaa siltä, että Sony Ericsson on saamassa kilpailijan C905-mallille, jonka se julkaisi kesäkuun puolessa välissä. Kyseinen puhelin oli ensimmäinen suuren valmistajan julkaisema 8 megapikselin kamerapuhelin, mutta viimeisimpien huhujen mukaan Samsung on lähdössä megapikselikilpaan mukaan ja näin ollen haastamaan Sony Ericssonia parhaan kamerapuhelimen tittelistä.

Samsung i8510 on yhtiölle tyypillinen liukukansipuhelin, josta löytyy 8 megapikselin automaattitarkennus kameran lisäksi muutama muukin varsin mielenkiintoinen ominaisuus. Ensimmäinen mielenkiintoinen ominaisuus on tuki DivX-formaatille, joka on elokuvien ystäville varmasti iloinen tieto. Uutukaisessa huhutaan olevan myös kaksi stereokaiutinta ja Dolby 5.1 Surround -tuki. Muita i8510-mallin ominaisuuksia ovat ainakin HSDPA, WiFi, A-GPS, 2.8 tuuman näyttö, Xenon-salama, FM-radio, 3.5 mm kuulokeliitin ja 16 gigan sisäinen muisti. Puhelin on siis ominaisuuksiltaan varsin pätevä laite.

Näyttää siltä, että S60 on tullut jäädäkseen Samsungin puhelimiin. Yhtiöhän julkaisi L870-mallin toukokuussa. Se oli Samsungin ensimmäinen S60-käyttöjärjestelmään perustuva puhelin.

Lähde: UnwiredView