Creative julkaisi uudet ZEN X-Fi- ja ZEN X-Fi with Wireless LAN -mediasoittimet

Creative on tänään julkaissut uudet ZEN X-Fi- ja ZEN X-Fi with Wireless LAN -mediasoittimet, joista molemmat tukevat palkittua Creative Xtreme Fidelity X-Fi -ääniteknologiaa. Yhtiö kehuu uusien soittimien nostavan MP3-, WMA- ja suojaamattoman iTunes-musiikin äänenlaadun täysin uudelle tasolle.

ZEN X-Fi with Wireless LAN käyttää nimensä mukaisesti hyödyksi langattoman verkon etuja. Langaton verkkoyhteys mahdollistaa musiikin suoran kuuntelun tai lataamisen tietokoneelta soittimeen. Soittimeen voi kytkeä kuulokkeet, kotiteatterijärjestelmän tai erikseen hankittavat TravelSound ZEN X-Fi – telakointikaiuttimet ja nauttia musiikista X-Fi-äänenlaadulla missä tahansa kotiverkon alueella. Mediasoittimella voi myös katsoa kuvia ja videoita suoraan tietokoneelta tai ladata ne laitteeseen.

ZEN X-Fi on saataville 8 gigatavun muistilla. Sen isoveli, ZEN X-Fi with Wireless LAN on mahdollista saada 16 tai 32 gigan muistilla.

Molemmista soittimista löytyy muun muassa 2.5 tuuman TFT-näyttö 16.7 miljoonalla värillä, SD-korttipaikka muistinlaajennusta varten, sisäinen FM-radio ja sisäinen mikrofoni äänentallennukseen. Soittimet on varustettu Creative EP-830 -kuulokkeilla, joiden hinta erikseen ostettuna on 49,90.

ZEN X-Fi ja ZEN X-Fi with Wireless LAN ovat saatavana heinäkuun 2008 kuluessa ja niiden kuluttajahinnat ovat 149 euroa (8 Gt), 179 euroa (16 Gt + WLAN) ja 269 euroa (32 Gt + WLAN).