Engadget testasi iPhone 3G:n akun kestoa

Aiemmin PC World kertoi testanneensa, kuinka hyvin uuden iPhonen akku pärjää puheaikatestissä. Tulokset olivat varsin lupaavia, vaikka 3G-verkko syökin akkua GSM-verkkoa huomattavasti enemmän, niin iPhone 3G hakkasi kaikki yhdeksän muuta testissä ollutta laitetta.

Nyt myös Engadget on tehnyt omia kokeilujaan ja testannut muun muassa kuinka kauan iPhone 3G:n akku jaksaa jatkuvaa musiikin toistoa. Tulokset ovat tässäkin testissä varsin lupaavia. iPhone 3G:n akku kestää nimittäin kevyesti yli 31 tuntia jatkuvaa musiikin toistoa ja videotakin se jaksaa pyörittää hitusen yli seitsemän tuntia. Datakäytössä (3G-verkossa) puhelin kesti kuusi ja puoli tuntia, joten sekään tulos ei ole aivan huono, vaikka ensimmäisen sukupolven iPhonelle se ei pärjää.

Musiikinkuuntelussa iPhone on kyllä vakuuttava. 31 tuntia jatkuvaa musiikin toistoa on erittäin hyvä tulos ja sen luulisi tässä suhteessa riittävän vaativallekin käyttäjälle. Harmi vain, että 3G vie virtaa paljon. Olisi mielenkiintoista saada tietää, kuinka kauan iPhone 3G kestää surffaamista GSM-verkossa WiFi:llä.

Lähde: Engadget