LG KS360 saapumassa Eurooppaan

LG KS360

LG esitteli mielenkiintoisen uutuuden Communication Asia 2008 -tapahtumassa tänä kesänä. Itseltäni LG KS360 on jostain syystä mennyt täysin ohi, joten päätin ottaa sen käsittelyyn nyt kun puhelin on saapumassa kauppoihin täällä Euroopassa.

Kyseessä on siis nuorille suunnattu puhelin, jolla pyritään houkuttelemaan erityisesti pikaviestimien ja chattien käyttäjiä. LG KS360 onkin varustettu täydellisellä QWERTY-näppäimistöllä, joka tänä päivänä on jopa hieman valtavirrasta poikkeavaa, koska monet pyrkivät imitoimaan Applen iPhonea. Perinteinen QWERTY-näppäimistö ei toki ole katoamassa vielä, koska esimerkiksi Sony Ericsson XPERIA X1– ja HTC Touch Pro -malleista sellainen löytyy.

QWERTY-näppäimistön lisäksi puhelin tarjoaa muun muassa 2.4 tuuman näytön, musiikkisoittimen, FM-radion, microSD-muistikorttipaikan ja Bluetoothin. Ikävä kyllä uutukaisesta puuttuu 3G ja WiFi, joista molemmat olisivat tärkeitä ominaisuuksia viestittelyyn keskittyneelle puhelimelle. Puutteet voitaneen kuitenkin antaa anteeksi, jos LG on saanut KS360-mallin hinnan painettu tarpeeksi alas.

Lähde: UnwiedView

28 kommenttia

 1. Mietin vaan et onkohan tossa ä ja ö ku ei kuvissa näytä olevan. :FF

 2. Kannattaa käydä katsomassa kaupassa, onko Suomessa myynnissä ä- ja ö-kirjaimilla varustettu versio.

 3. Ä- ja Ö- kirjaimet saa mielestäni jollain yhdistelmällä,
  ainakin veljeni sanoi.

 4. Jostain luin että ä ja ö tulee kun painaa a:ta tai o:ta pohjassa.

 5. itselläni on nyt LG ks360 -puhelin, ja hyvä on!
  kosketusnäyttö toimii numeroissa tai pinkoodin kyselyssä ja
  numeron kirjottamisessa. eli ei mikään laajakosketus näyttö.
  joo, ä ja ö saadaan painamalla a:ta ja o:ta pohjassa.

 6. onkohan miten kestävä puhelin kun missään ei ole semmoista edes mainittu.. `ja onko pelejä pakko pelata näppäimistö esillä?

 7. Onko tuossa kaiutinta?
  Toimiiko tuossa vaan polyfooniset soittoäänet?

 8. Tää vaikuttaa ihan jees puhelimelta:D

 9. mitkä kaupat näitä oikeen myy ku en oo nähny missää ? :s

 10. Gigantin nettikaupasta näkyy ainakin löytyvän tätä mallia 🙂

 11. moi et toi on aika hyvä känny ja pistä se 130 nii ostan ehk ja onko siinä kaikeis jutuis kosketus näyttöä

 12. vastaa sähkö postiiin siis mun myyks sen 130

 13. Niin, joku tuossa aijemmin kysyikin, että toimiiko tuo kosketusnäyttö kaikissa ”jutuissa” vai vaan numeroissa?

 14. Ite kattosin tota Gigantista, Markantalosta ja nyt hankin sen sitte luurinetistä. Vaikuttaa niin kivalta kännykält et pakko ostaa 😀

 15. Ai, kosketusnäyttö toimii vain numeroissa. No, ei haittaa!

  tietääkö muuten kukaan, mitä pelejä tuossa on?

 16. jotenki tuntuuu että noin halpa, ja noin hienot ominaisuudet = Lelu, joka on tehty sen toivossa että nuoret innostuu hinnnan ja ominausuuksien toivossa. ja sitten muutaman viikon käytön jälkeen, nuorillla ehkä kokenut muutaman kolhun. puhelin menee sekaisin yms.

  joku kertoo, onko totta. vai olenko ihan väärässä

  ps. itse meinasin ostaa. mutta nyt kun järjellä ajattelee niin taitaapi lelu olla.

  1. Itselläni on Lg ja se toimii ihan hyvin. Ainoa haitta on ollut muistikorttien kanssa, ne eivät suostu toimimaan. Mutta kannattaa ostaa, jos haluaa kivan ja helppokäyttöisen kännykän.

 17. ÄÄN saa ku painaa pitkään AATA ja ÖÖN saa ku painaa pitkään OOTA…

 18. Itse aijoin tuon puhelimen ostaa, jahka giganttiin pääsen sitä katsomaan. netistä en uskaltanut tilata, sen verran haluan puhelinta kaupassa tutkia ennen kuin ostopäätöksen teen. näppäimistö on kuuleman mukaan hyvä laatuinen eikä muutenkaan ole mitään vikaa. ään ja öön puuttuminen hieman harmittaa, mutta jos ne saa yksinkertaisesti painamalla aata ja oota pohjassa, ongelma tuskin hirveän merkittävän suuri on. ensi viikolla siis kauppaan tutkimaan, onko tuo minkään arvoinen ! 🙂

 19. Hei,
  ostin kesällä KS360:n ja joudun lataamaan akkua jokatoinen päivä vaikken paljoa luuraa sitä kautta verkossa. Onko muilla ollut keston kanssa onkelmia?

  1. ootko ladannu sen akun sillon kun sen sait nimittäin jos et nii akku ei kestä pitkään

 20. Toinen pulma on, miten saan ladattua skypen sisään. Teknisissä tiedoissa on mainittu, että siinä on jo jokin instant messenger, mitähän se olis selkokielellä ja minkäpolunpäästä sen löytäisin?

 21. koska tulee vaaleanpunaisia KS360 kännyköitä?

  1. meikä ostaa ton puhelimen pixmaniasta ,koskapahan siell’ä se on vain 109 $ mutta gigantissa 129$

  2. pixmaniassa on noita puhelima pinkkinä

 22. tuli tilattuun tollanen mustana pixmaniasta,pitäs maanantai-tiistain välillä ja ei kun odottelee 11.4.2010 lauantai

 23. Siis tuolla puhelimella pääsee siis facebookiin? Ja mikä se sähköposti juttu oikein on, siis voinko laittaa hotmailini sinne ja katsella sitä sitten aina kun haluan vai häh? Ite tilasin tommosen sinisen ja pitäis parin päivän päästä tulla ja nyt jänskättää 🙂 Ja siis ymmärinkö oikein että tossa puhelimessa olis mese? Jos siinä kerran on instant messaging – systeemi? Kukaan joka omistaa puhelinta voisiko selventää, olis aika kiva !

Kommentointi on suljettu!