Nokia 5320 XpressMusic ja Nokia 5220 XpressMusic pian saatavilla

Nokia 5220 XpressMusic ja 5320 XpressMusic

Nokia kertoo, että sen uudet XpressMusic-sarjan puhelimet saapuvat kauppoihin pian. Yhtiö aloittaa 5320 XpressMusic -mallin toimitukset viikolla 30, mutta 5220-mallia joudutaan odottamaan hieman pidempään, koska Nokia arvio mallin toimitusten alkavan Suomessa vasta syyskuussa. Nokia esitteli molemmat mallit tämän vuoden huhtikuussa.

Nokia 5320 XpressMusic on täysiverinen musiikkipuhelin. Siitä löytyy käyttöä helpottavat musiikkinäppäimet ja sen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa HSDPA, 2 megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka ja bluetooth. 

5220 XpressMusic -mallin muotoilu eroaa valtavirrasta. Nokia kehuu puhelimen epäsymmetrisen muotoilun olevan paitsi ainutlaatuisen tyylikäs, mutta myös käytännöllinen. Uutukaisen ominaisuuksia ovat muun muassa EDGE, 2 tuuman näyttö, FM-radio, 3.5 mm kuulokeliitäntä ja 2 megapikselin kamera.