MobiiliBlogin lukijat ovat ahkeria mobiilisurffaajia

n81 8gb nettisurffaus

Viimeisen vajaan kuukauden aikana MobiiliBlogissa olemme kysymysosiossa tiedustelleet, kuinka paljon matkapuhelinkäyttäjät surffaavat netissä puhelimillaan. Kysymyksen tuloksesta ei voida vetää suuria johtopäätöksiä koko kansan keskuudessa, koska MobiiliBlogin lukijat ovat luultavasti huomattavasti ”aktiivisempia” mobiilisurffaajia, kuin peruskäyttäjät. Kysely antaa kuitenkin varsin hyvän kuvan siitä, kuinka mobiilisurffaukseen suhtaudutaan teknologista kiinnostuneiden keskuudessa.

Sitten itse tuloksiin. Kysymykseen vastasi kaikkiaan 82 käyttäjää, joista peräti 29 prosenttia kertoi käyttävänsä matkapuhelinta nettisurffauksessa päivittäin. Toiset 29 prosenttia kertoi mobiilisurffaavansa silloin tällöin ja 15 prosenttia vastanneista surffaa puhelimellaan vähintään kerran viikossa. Ainoastaan 6 prosenttia koko kyselyyn vastanneista ei ollut koskaan käyttänyt puhelintaan nettisurffaukseen. Loput 21 prosenttia kertoi kokeilleensa puhelimella surffaamista, mutta ei käytä palvelua aktiivisesti.

Ps. Muistathan vastata myös uuteen kysymykseemme.