Nokia Tuben käyttöliittymästä vuoti nettiin ensimmäiset kuvakaappaukset

Symbian S60 Touch

Nokian tulevan Tube-puhelimen ympärillä on viime aikoina ollut hiljaista. Muutama kuukausi sitten tilanne oli aivan toinen. Ensin nettiin levisi tietoa uudesta Nokia Tube -puhelimesta. Vähän ajan päästä pääsimmekin jo ihastelemaan ensimmäisiä livekuvia Tube-mallista. Sen jälkeen uutukaisen mallinimeksi huhuissa varmistui 5800 XpressMedia. Sittemmin kyseisen mallin ympärillä on ollut hiljaista, kunnes nyt Nokia ”Tube” 5800 XpressMedia nousee taas julkisuuteen.

Uutukaisesta on levitetty nettiin muutamia kuvakaappauksia, jota on näpätty uudesta kosketusnäyttöön perustuvasta käyttöliittymästä, jota Nokia on ahkerasti kehittänyt. Uuden käyttöliittymän kehitys ei ilmeisesti ole kovin helppoa, koska iPhone on ollut myynnissä jo pitkään ja sen uusi versio tuli kauppoihin vasta hetki sitten. Monet kilpailijat, kuten LG ja Samsung sitä vastoin ovat jo vastanneet Applen asettamaan haasteeseen, joten pikaisesti päätellen voisi luulla, että Nokialla on pieniä ongelmia uuden puhelimen ja käyttöliittymän kanssa. Oli miten oli, niin näiden kuvakaappauksien perusteella en loisi kovin valoisaa kuvaa uudesta käyttöliittymästä, koska se näyttää olevan valovuosia iPhonea perässä.

Symbian S60 Touch

Toivottavasti kuvissa oleva käyttöliittymä ei ole lähelläkään lopullista! Näyttää kuitenkin siltä, että uusi puhelin ei ole tulossa myyntiin ihan lähiaikoina.

Lähde: SymbianFreak

1 kommentti

  1. Pelottaa kylla minkalainen tasta lopulta tulee. Ja tuostahan juuri nakee etta stylusta tarvii. iPhonen suosio perustuu helppoon kaytettavyyteen. Nokia luulee etta koska on suurin, niin puhelimet menevat automaattisesti.
    Ja tuosta alemmasta kuvasta huomaa senkin, etta puhelimessa ei tulisi olemaan kiihtyvyysmittaria, silla landscape modelle on oma nappinsa.

Kommentointi on suljettu!