Sony Ericsson julkaisi W902-musiikkipuhelimen

Sony Ericsson W902

Sony Ericsson on odotetusti julkaissut tänään uuden W902-musiikkipuhelimen, joka on yhtiön ensimmäinen Walkman-sarjan puhelin, josta löytyy viiden megapikselin automaattitarkennus kamera. Nyt Sony Ericssonilla on siis vihdoin tarjolla musiikkipuhelin, josta löytyy hyvä kamera. Aiemmin viiden megapikselin kameralla varustettua Sony Ericssonia haluava on joutunut kääntymään K- tai C-sarjan malleihin.

Puhelimen muita ominaisuuksia ovat muun muassa Walkman-soitin, FM-radio, Google Maps, Bluetooth ja kahdeksan gigan muistikortti, jollainen löytyy myyntipakkauksesta. Uutukaisen ostajilla on siis heti tarpeeksi tilaa musiikille, videoille ja muille tiedostoille.

Sony Ericsson W902 -musiikkipuhelimesta löytyy luonnollisesti tuki 3G-verkolle, mutta sen heikkouksiin voidaan lukea GPS-ominaisuuden puuttuminen, joka tämän luokan puhelimessa olisi jo hyvä olla.

Sony Ericsson W902

Uutukaisen näyttö on 2.2 tuuman naarmuuntumaton QVGA-näyttö, joka toistaa 262144 väriä. Puhelin on kooltaan 110 x 49 x 11.7 mm. Se painaa 99.8 grammaa ja tulee saataville kolmena eri värinä: Volcanic Black, Wine Red ja Earth Green.

W902 tulee myyntiin loppuvuodesta.