Palringo – Uusi pikaviestin iPhonelle

Palringo pikaviestin

iPhonelle on tarjolla jo pikaviestimiä, mutta Palringo on ensimmäinen Applen älypuhelimelle suunnattu pikaviestin, joka tukee useita eri pikaviestintäprotokollia, kuten Yahoo Messenger, AIM, Google Talk ja Windows Live Messenger. Ohjelma on siis erittäin hyvä käyttäjille, joilla on tarvetta käyttää useita pikaviestintäprotokollia.

Ohjelma tarjoaa myös mahdollisuuden lisätä viesteihin kuvia valokuvakansiosta. Halutessaan käyttäjä voi myös napata uuden kuvan iPhonen kameralla ja lisätä sen viestiin.

Huono puoli on, että ohjelmaa ei voi ajaa taustalla. Se ei tietenkään ole kehittäjien, vaan iPhone SDK:n rajoitusten syytä.

Ohjelma on saatavilla App Storesta.

Lähde: JustAnotherIphoneBlog

3 kommenttia

  1. Jokaista (tai edes joka kymmenettä) iphonelle julkaistavaa ohjelmaa ei ole mielestäni tarpeen uutisoida, eihän samaa tehdä s60 tai wm ohjelmillekaan. iphone on kuitenkin näihin verrattuna marginaalituote.

  2. Näin alussa olen päättänyt hieman uutisoida näistä iPhonen ohjelmista, koska niistä on varsin vähän Suomen blogeissa tietoa. Eiköhän tahti tule piakkoin tasaantumaan 🙂

  3. Hhmm.. Pitääkö luoda Palringoon tunnus vai voiko käyttää ihan normaalisti messengerin tunnuksilla? Vastaus mielellään mailiini..

Kommentointi on suljettu!