Plica-konseptipuhelin tarjoaa mielenkiintoisia ideoita

Plica

Jälleen nettiin on putkahtanut erittäin mielenkiintoinen konseptipuhelin, joka tarjoaa ominaisuuksia, jollaisia näkisin ainakin itse mielelläni tulevaisuuden puhelimissa. Plica-konseptipuhelimessa on kaksi kosketusnäyttöä, joka ei sinänsä ole mitään kovin erikoista. Konseptissa on kuitenkin onnistuttu soveltamaan kahden näytön tarjoamia etuja varsin mielenkiintoisella tavalla.

Plica-konseptipuhelin on mahdollista taittaa kokoon niin, että käytössä on vain toinen näyttö, jolloin puhelimen käyttö onnistuu iPhonen tapaan. Puhelimen näytöt voidaan myös kääntää kokonaan piiloon, jolloin ne eivät pääse naarmuuntumaan esimerkiksi taskussa.

Kahden kosketusnäytön suurin etu on, että toisella näytöllä voi olla esimerkiksi näppäimistö tai vaikka kuvankäsittelyssä tarvittavat työkalut, jolloin toinen näyttö jää kokonaan vapaaksi muille tehtäville. Itse voisin hyvin kuvitella tämän kaltaisen ratkaisun olevan käytössä tulevaisuuden älypuhelimissa.

Plica

Lähde: tuvie

1 kommentti

  1. Miksei samantien niin, että se toinen näyttö luiskahtaisi toisen näytön alta kuten nokia N95:ssä. (siinä ei tosin ole kahta näyttöä…)

Kommentointi on suljettu!