Hieman lisää kuvia Nokia Tubesta

Nokia Tube

Joko Nokia Tube alkaa kyllästyttää? Toivottavasti ei, koska verkkoon on jälleen putkahtanut uusia kuvia Nokian tulevasta iPhone-tappajasta. Uusimissa kuvissa on hieman esimakua uutukaisen nettiselaimesta, jonka käyttö kuvissa esitellään.

Nokia Tube

Nokia Tube

Lähde: Justamp

6 kommenttia

 1. ”Nokian tulevasta iPhone-tappajasta”
  Nokia ei tuolla saa edes osuttua saati sitten upotettua iPhonea tuolla käyttöjärjestelmällä.
  Vaikka olisi teknisesti iPhonea edellä, käyttöliittymä on kaiken A ja O.

 2. Samaa mieltä Henrin kanssa. Ilmeisesti on jokin beta alpha oomega-versio, mutta jos raamit pysyy yhtään samanlaisena loppuun asti, niin en puhuisi tappajasta. Hieman on vanhahtavan näköinen käyttöliittymä ja näyttö on tungettu täyteen tavaraa.

 3. Samoilla linjoilla, mutta mielestäni käytettävyys on ykkösasia, jota käyttöliittymä toki vahvasti tukee. Juuri sen takia haluan, että puhelimessani/mp3:soittimessani/etc. on näppäimet.

  Ei tarvitse näyttöä sitten koko aikaa tihrustaa ja voi esim. soivan kappaleen vaihtaa näppärästi ottamatta härveliä pois taskusta. Puhumattakaan tekstaamisesta autolla ajaessa, vaikka ei tämä silloinkaan tietty mitään kovin fiksua ole.

  En ole vieläkään oikein tajunnut mikä tässä kosketusnäyttöbuumissa oikein ihmisiä viehättää. Trendikkyys? Itse en noista ole koskaan oikein perustanut, enkä usko, että iphone/htc diamond etc. (ei kokemusta) kuitenkaan loppupeleissä kovin paljoa eroavat takavuosien härveleistä (näistä on kokemusta).

 4. Kieltämättä tuo aika onnettomalta näyttää, jos sitä verrataan iPhoneen.. Toivottavasti tuo ei ole lähelläkään lopullista…

 5. Henk. koht. toivon, että todellakin on lähellä lopullista tuotosta. Eipähän sitten ole vähäisintäkään mielenkiintoa uuteen mok(i)aan

 6. Heh… Voihan sen noinkin ajatella. Itse siirtyisin edelleen mielummin iPhoneen, vaikkakin mielummin erottaisin näytön näppäimistöstä. Näytössähä ei ole edes mitään tuntumaa…

Kommentointi on suljettu!