Motorolalta kolme uutta ROKR-sarjan puhelinta: EM30, EM28 ja EM25

Motorola yrittää kovasti kääntää kovassa laskusuhdanteessa olevan kännykkäyksikön uuteen nousuun. Siitä kertovat muun muassa jonkin aika sitten julkaistu ZN5-kamerapuhelin ja nyt julkaistut kolme uutta ROKR-sarjan jäsentä. Uudet mallit on suunnattu hyvin erilaisille käyttäjille. Jokainen malli on nimittäin suunniteltu viehättämään hyvin erilaisia käyttäjäkuntia. Kaikkien mallien on tarkoitus tulla myyntiin kolmannen neljänneksen aikana.

Motorola ROKR EM30

EM30-malli on perinteinen candybar, josta löytyy näppäimistö, joka mukautuu käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi musiikkisoitinta käytettäessä näkyvillä ovat musiikkinäppäimet. Uutukaisen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa mediasoitin, kahden megapikselin kamera, 3.5 mm kuulokeliitin, microSD-muistikorttipaikka, CrystalTalk-teknologia ja GPRS.

Motorola ROKR EM30 on kooltaan 115x53x10.6 mm ja se painaa tasan 100 grammaa.

Motorola ROKR EM28

ROKR EM28 on simpukkapuhelin, josta löytyy muun muassa EDGE, CrystalTalk-teknologia, 1.3 megapikselin kamera, Bluetooth ja 3.5 mm kuulokeliitin. Uutukaisesta löytyy myös musiikkinäppäimet, jotka tulevat esiin ainoastaan kun niitä tarvitaan.

Uutukainen on kooltaan 94.35×49.5×17.38  mm ja se painaa 90 grammaa.

Motorola ROKR EM25

EM25-liukukansipuhelin tarjoaa muun muassa 1.3 megapikselin kameran, Bluetoothin, GPRS-yhteyden ja CrystalTalk-teknologian.

EM25 on kooltaan 101x46x13.9 mm ja se painaa hieman alle 90 grammaa.

1 kommentti

  1. Todellakin vanhentuneita ominaisuuksia. Taas yksi naula Motorolan arkkuun. Käsittääkseni esimerkiksi 1,3 megapixelin kamerat ovat ainakin Nokian ja SE:n ihan peruspuhelinten tarkuuksia, joissakin on jopa 2.
    Motorola on mennyttä.

Kommentointi on suljettu!