Sony Ericsson T700 on täällä

Sony Ericsson T700

Sony Ericsson on odotusten mukaisesti julkaissut tänään uuden T700-mallin, jota on yhtiössä verrattu klassiseen T610-malliin. Yhtiön mukaan kaikki jotka ihailivat T610-mallia, tulevat olemaan innoissaan uudesta tulokkaasta, joka tarjoaa tyylikkään designin lisäksi tukun hyviä ominaisuuksia.

Sony Ericsson T700 -mallin keskeisiin ominaisuuksiin kuuluvat 3.2 megapikselin kamera, 2 tuuman TFT-näyttö, HSDPA ja muistikorttipaikka. Uutukainen tulee myös houkuttelemaan asiakkaita tyylikkään muotoilun ja laadukkaiden materiaalien avulla.

Vaikka uutukaista verrataankin paljon T610-malliin, niin enemmän sillä on yhteistä W890-mallin kanssa. Molemmat mallit ovat ohuita ja niiden ominaisuudet ovat lähestulkoon identtiset.

Sony Ericsson T700

Sony Ericsson T700 on kooltaan 48.0 x 104.0 x 10.0 mm ja se painaa 78 grammaa.

2 kommenttia

  1. Aika peruspuhelimen oloinen, mutta silti rupesi ainakin itseä kiinnostamaan. Varmaankin tuo T610 tuo mieleen, pakko myöntää että on kyllä tyylikkään näköinen. Tuo ohuus on myös sellainen että tekee siitä laadukkaan oloisena. Vielä kun hinta olisi jokin järkevä puhelimelle jossa on tällaiset ominaisuudet (alta 200e? ), niin tästä löytyy ostaja.

  2. Tästä voi hyvinkin tulla suosittu, jos hinta on kohtuullinen…

Kommentointi on suljettu!