Sony Ericsson C905:en kamera Mobile-Review:n käsittelyssä

Sony Ericsson C902 kamera

Arvovaltaisa Mobile-Review on julkaissut artikkelin Sony Ericssonin tulevan lippulaivan kamerasta. Artikkeli sisältää hieman pohdintaa C905-mallin kamerasta ja siitä, kuinka se pärjää muille malleille. Artikkelissa keskitytään kuitenkin suurimmaksi osaksi esimerkkikuviin, joita on otettu ulkona, sisällä, hämärässä ja niin edelleen.

Mobile-Review ei pidä uutukaista mullistavana, eikä se heidän mukaansa tarjoa suuria parannuksia kuvanlaatuun, jos sitä verrataan vaikkapa K850i-malliin, josta löytyy 5 megapikselin kamera. Artikkelin perusteella saa myös kuvan, että esimerkiksi Samsungin 8 megapikselin kamerapuhelin, INNOV8, tarjoaa paremman kuvanlaadun.

Löydät artikkelin kokonaisuudessaan tämä linkin takaa.