Spice Mobile tuo Intian markkinoille pelipuhelimen

spice-x-1

Spice Mobile tuo Intian markkinoille mielenkiintoisen puhelimen, joka on selkeästi suunnattu nuorille, jotka pitävät pelaamisesta ja arvostavat hyvillä peliominaisuuksilla varustettua puhelinta. Spice X-1 -puhelin on varustettu Yamaha-amplified 3-D ääniteknologialla ja sen mukana tulee erillinen peliohjain, joka tekee pelaamisesta entistäkin helpompaa. Puhelin on onneksi varustettu myös erillisillä pelinäppäimillä, joten pelaaminen ei vaadi ohjaimen mukana kantamista joka paikassa.

Muita puhelimen ominaisuuksia ovat muun muassa 2.4 tuuman näyttö, 2 megapikselin kamera, Bluetooth, FM-radio ja microSD-muistikorttipaikka. Spice X-1 on myös varustettu valmiiksi ladatuilla peleillä ja Opera Mini -selaimella, joten sillä pääsee suoraan asiaan.

Uutukainen on siinä mielessä erittäin kiinnostava, koska Sony Ericsson on osoittanut kiinnostusta yhtiötä kohtaan. Sony Ericssonin uskotaan havittelevan Spice Mobilea, joten X-1:en kaltaisia puhelimia voitaisiin tulevaisuudessa nähdä Sony Ericssonin brändin alla. Yhtiöhän julkaisi hiljattain uuden F-sarjan, johon kuuluu tällä hetkellä F305-pelipuhelin.

Hintaa uutkaiselle kertyy noin 210 dollaria.

Lähde: IntoMobile