Sony Ericsson K550i ja W660i saivat uudet värit

Sony Ericsson on ehkä hieman yllättäen julkaissut vanhoista K550i- ja W660i-malleista uudet väriversiot. Molemmat mallit ovat olleet myynnissä ja varsin kauan, mutta ilmeisesti yhtiön tavoitteena on pitää ne vielä myynnissä jonkin aikaa uusien värien avustuksella.

Sony Ericsson K550i:n uusi hopeanhohtoinen väri on Sophisticated Silver. Sony Ericsson W660i:n uuden värin nimi on sen sijaan Silk White.

Sony Ericsson K550i on Cyber-Shot-puhelin, josta löytyy 2 megapikselin kamera, FM-radio ja Bluetooth. W660i-malli on myös varustettu 2 megapikselin kameralla, FM-radiolla ja Bluetoothilla. Siitä löytyy myös tuki UMTS-verkolle ja sen hyvistä musiikkiominaisuuksista pitää huolen Walkman-soitin.

3 kommenttia

  1. Voi kai sitä noinkin kompensoida sitä, ettei saa uusia malleja ulos.

  2. Käykö tohon kännykkään micro sd muistikortti?? vastatkaa

  3. Ei käy. Molempiin malleihin käy Memory Stick Micro (M2) -muistikortit.

Kommentointi on suljettu!