EISA palkitsi LG T80 -soittimen

Uutisoimme jo aiemmin EISA:n matkapuhelinvalmistajille jakamista palkinnoista. Menestystä kyseisessä sarjassa keräsivät HTC, Sony Ericsson ja Samsung. EISA toki jakaa paljon muitakin palkintoja, joista muun muassa LG on saanut osansa, vaikka sen matkapuhelimet eivät palkintoja keränneetkään.

LG voitti itse asiassa kaksi titteliä. LG T80 -soitin valittiin Euroopan parhaaksi MP3-soittimeksi ja LG HT953TV parhaaksi kotiteatterijärjestelmäksi.

Olemme MobiiliBlogissakin jo uutisoineet LG T80 -soittimesta, joka ei ole aivan perinteinen MP3-soitin, koska siitä löytyy nimittäin myös mobiili-TV-tuki. Laitteen muita ominaisuuksia ovat muun muassa 3 tuuman kosketusnäyttö ja 4 gigan muisti. T80 kerää kiitosta myös ohuudestaan (13.5 mm) ja sen suuresta katselukulmasta (160 astetta), jonka ansiosta useta ihmiset voivat seurata laitteen näyttö yhtä aikaa.

Raadin mukaan palkitut tuotteet ilmentävät LG:n visiota edistyneestä tekniikasta, huipputoiminnoista ja innovatiivisesta muotoilusta.