LG esitteli 8 megapikselin kamerapuhelimen: KC910

LG on esitellyt Viewty-mallille seuraajan, joka kantaa nimeä KC910. Uutukainen luottaa edeltäjänsä tavoin kosketusnäyttöön, joka on kooltaan kolme tuumaa ja tarkkuudeltaan 400×240 pikseliä. LG KC910 -mallin ehdottomasti kiinnostavimpiin ominaisuuksiin kuuluu 8 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, jonka linssin on valmistanut Schneider-Kreuznach.

Hyvän kameran lisäksi uutukaisesta löytyy paljon muitakin ominaisuuksia. Siitä löytyy nimittäin muun muassa HSDPA, Bluetooth, GPS, WiFi, microSD-muistikorttipaikka ja TV-ulostulo. KC910-mallin hyvistä multimediaominaisuuksista kertoo, että se osaa toistaa DivX- XviD-tiedostoja ja tukee Dolby-äänitekniikkaa.

Puhelimen 8 megapikselin kamera on varustettu Xenon-salamalla ja siitä löytyy kasvojen, hymyn ja silmäniskujen tunnistus.

LG KC910 on kooltaan 107.8 x 55.9 x 13.9 mm. Sen kehutaan olevan markkinoiden ohuin 8 megapikselin kameralla varustettu puhelin. KC910 painaa 114 grammaa.

Uutukaisen pitäisi tulla myyntiin jo lokakuussa. Suomeen puhelin saattaa kuitenkin tulla vasta myöhemmin, mutta siitä ei ole mitään varmaan tietoa.

Lähde: PhoneArena

1 kommentti

  1. ….. ja suomesta saa vain tylsää nokiaa

    …. ja että iphonekin koplattiin soneraan ( onneks on ipod touch)

    … täytynee muutta maasta……

Kommentointi on suljettu!