Uskomaton The01Phone on mitä ilmeisemmin feikki!

T3 kertoo löytäneensä mielenkiintoisen sivuston uudesta The01Phone-puhelimesta, joka jättää muun muassa iPhone 3G:n kauas taakseen. Mysteerisen puhelimen kotisivulla on vain kuva uudesta puhelimesta ja lähtölaskentakello, joka laskee aikaa The01Phone-puhelimen julkaisuun.

Uutukaisen kotisivulla ei ole edes puhelimen ominaisuuksia, mutta T3 sivusto on kuitenkin saanut ne käsiinsä. Sivuston mukaan laite on varustettu viiden megapikselin kameralla, 3G:llä ja hurjalla 32 gigan sisäisellä muistilla. Kuvista voidaan myös päätellä, että laitteessa on jonkinlainen lasernäppäimistö. Kuulostaako mahtavalle? Älä kuitenkaan innostu vielä liikaa! Valveutuneet käyttäjät ovat nimittäin tehneet salapoliisityötä ja huomanneet, että The01Phone.com domainin on rekisteröinyt sama yhtiö, joka julkaisee myös T3 sivustoa. Kyseessä on siis mitä ilmeisimmin feikki ja pelkkä markkinointikikka.

Vaikuttaa vahvasti siltä, että taka-ajatuksena on ollut pelkästään hankkia T3 sivustolle kävijöitä ja linkkejä yksinkertaisen suunnitelman avulla. Keksitään uusi ja uskomaton puhelin. Uutisoidaan siitä ensimmäisenä ja jäädään odottamaan, että tietoa leviää ja muut sivustot viittaavat alkuperäiseen lähteeseen.

Mielenkiinnolla odotan, mitä puhelimen kotisivulle ilmestyy kun lähtölaskentakellon aika on loppu.

Lähde: SlashPhone