Nokia esitteli tyylikkään N79-mallin

Nokia on tänään yhdessä N85-mallin kanssa esitellyt myös toisen uutuuden, joka kulkee nimellä N79. Nokia N79 yhdistää älykkään muotoilun, multimediatietokoneen täysipainoiset ominaisuudet ja suorituskykyisen teknologian. Uutukaista voi odottaa myyntiin lokakuussa noin 590 euron hintaan.

Nokia N79 -mallin mielenkiintoisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat sisäänrakennettu paikannus (A-GPS), FM-radio, N-Gage-pelit, Carl Zeissin optiikalla varustettu viiden megapikselin kamera, HSDPA ja WLAN. Puhelimen näyttö on kooltaan 2.4 tuumaa ja se toistaa jopa 16 miljoonaa väriä.

Uutukainen on suunnattu tyyliä hakeville asiakkaille. Siitä löytyy nimittäin vaihdettavat Xpress-on-värikuoret, joista on saatavilla viisi trendikästä vaihtoehtoa: vaaleansininen, ruskea, oliivinvihreä, valkoinen ja korallinpunainen. Myyntipakkauksessa on kolmet eriväriset vaihtokuoret.

Puhelimen mukana toimitetaan kymmenen N-Gage-peliä, joista käyttäjä voi valita yhden pelin ilmaiseksi. Puhelimen myyntipakkaukseen sisältyy myös neljän gigan muistikortti.

Nokia N79 -mallin kamera on varustettu LED-kaksoissalamalla ja videovalolla. Valokuviin voi liittää myös GPS-koordinaattien välittämää paikkatietoa.