Vertulta uusi 3G-Signature?

EngadgetMobilen mukaan Nokian omistamalta luksuspuhelimia valmistavalta Vertulta olisi tulossa uusi puhelinmalli. Vaikka Vertu tekeekin luksuspuhelimia, lähes kaikki ovat teknisesti jäljessä esimerkiksi emoyhtiön N-Series-sarjan huippumalleista.

Huhun perusteella tämä uusi malli olisi Vertun harppaus 2000-luvulle. 3G-Signature tulisi olemaan nelitaajuuspuhelin (850/900/1800/1900 MHz) ja siitä löytyisi myös tämän päivän ominaisuuksia, kuten 3G-yhteydet (WCDMA 850/2100 MHz) ja WLAN. Näyttö olisi OLED-tekniikalla toteutettu, tarkkuutta 320 x 240 pikseliä ja se pystyisi toistamaan 16 miljoonaa eri väriä. Muita, nykypäivän perusominaisuuksia löytyisi mm. Bluetooth-yhteys, sähköpostituki sekä korkealaatuinen kaiutin.

Vertun mallit eivät ole jokapojan ulottuvilla. Hinnat hipovat pilviä, otit sitten 18 karaatin kullalla varustetun mallin tai tavallisemman, ruostumattomasta teräksestä valmistetun version. Hintaeroa uskoisin olevan yhtä paljon, kuin 8800 ja 8800 Sirocco Goldin välillä. Perinteisesti myös Vertun ostaja saa henkilökohtaista asiakaspalvelua Vertu Concierge-palvelusta.

Lähde: EngadgetMobile & Friedblogs